U hebt niets in uw winkelmandje.

Locs

Locs eyewear - Gangsta shades - In de jaren '80 was de rapper Tone Loc niet alleen bekend om zijn muziek, maar ook om het dragen van zwarte vierkante zonnebrillen. Door de populariteit van deze artiest worden deze zonnebrillen dan ook vaak geassocieerd met "Gangsta shades". Dit type zonnebril is inmiddels een ware hype in Amerika en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. 3 halen = 2 betalen!

 

 

 

 

LOCS ZONNEBRILLEN

In de jaren '80 was de rapper Tone Loc niet alleen bekend om zijn muziek, maar ook om het dragen van zwarte vierkante zonnebrillen. Door de populariteit van deze artiest worden deze zonnebrillen dan ook vaak geassocieerd met "Gangsta shades". Dit type zonnebril is inmiddels een ware hype in Amerika en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. 3 halen = 2 betalen!

KWALITEIT BRILLEN

LOCS zonnebrillen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materiaal en beschermen je ogen 100% door de MAX UV in de glazen. LOCS brillen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilver en combinaties daarvan.
 

3 HALEN = 2 BETALEN

Als je 3 zonnebrillen van LOCS bestelt, hoef je er maar 2 te betalen.

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

Je wilt de producten van jouw keuze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Als je vandaag voor 17.00 uur besteld, heb je de aankopen morgen al in huis!

 

8.4 out of 10 based on 1259 ratings.