U hebt niets in uw winkelmandje.

Sector

Sector - Wat mannen verwachten van een sieraad, vinden ze bij de heren sieraden van Sector. Robuust, stoer en sportief zijn kernwoorden die onlosmakelijk verbonden zijn met de horloges, ringen, kettingen en armbanden van Sector. De stoere heren horloges van Sector zijn volledig gemaakt van roestvrij staal, zowel de kast als de band. De horloges zijn echt een klasse apart, mooi vormgegeven en met diverse functies, zoals alarm en stopwatch. Uiteraard zijn de Sector heren horloges waterafstotend.

 

 

 

 

SECTOR

Wat mannen verwachten van een sieraad, vinden ze bij de heren sieraden van Sector. Robuust, stoer en sportief zijn kernwoorden die onlosmakelijk verbonden zijn met de horloges, ringen, kettingen en armbanden van Sector. De stoere heren horloges van Sector zijn volledig gemaakt van roestvrij staal, zowel de kast als de band. De horloges zijn echt een klasse apart, mooi vormgegeven en met diverse functies, zoals alarm en stopwatch. Uiteraard zijn de Sector heren horloges waterafstotend.

LUXE SIERADEN

De sieraden van Sector stralen een bepaalde luxe uit. Die uistraling is gemakkelijk te verklaren; er is uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen, bovendien zijn de heren sieraden met grote zorg en oog voor detail gemaakt. Uiteraard geldt dat voor alle heren sieraden van Sector: de kettingen, armbanden, ringen en horloges. Op de horloges zit 24 maanden garantie. Alle sieraden worden verpakt in een luxe doos.
 

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

Je wilt de producten van jouw keuze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Als je vandaag voor 17.00 uur besteld, heb je de aankopen morgen al in huis!

VERTROUWD ONLINE KOPEN

Je gekochte artikelen bij Lookinggoodtoday veilig betalen met iDEAL, creditcard of Paypal. Verzendkosten slechts € 1,95. Bij bestelling boven € 50,- betaal je helemaal geen verzendkosten.

REGELMATIG WISSELEND ASSORTIMENT

Lookinggoodtoday streeft er naar om steeds de nieuwste mode artikelen in haar assortiment te hebben, zodat je er zeker van bent dat je aankopen altijd up-to-date zijn.

 

8.4 out of 10 based on 1259 ratings.