U hebt niets in uw winkelmandje.

Leren handschoenen

Leren handschoenen - Dames - Modeartikel en gebruiksvoorwerp gaan samen bij de serie handschoenen voor de vrouw. Kijk en overtuig je; de mooie gesneden handschoenen van soepel leer zijn fraai versierd met stiksels en decoratieve details. Een geplooid elastieken randje aan de onderkant zorgt voor een prettig draagcomfort, de handschoen sluit hierdoor goed aan. De mooie handschoenen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Comfortabel draaggenot en er tegelijk super vrouwelijk en modern uit zien, dat kan dus bij deze dames handschoenen.

 

 

 

 

LEREN HANDSCHOENEN - DAMES

Modeartikel en gebruiksvoorwerp gaan samen bij de serie handschoenen voor de vrouw. Kijk en overtuig je; de mooie gesneden handschoenen van soepel leer zijn fraai versierd met stiksels en decoratieve details. Een geplooid elastieken randje aan de onderkant zorgt voor een prettig draagcomfort, de handschoen sluit hierdoor goed aan. De mooie handschoenen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Comfortabel draaggenot en er tegelijk super vrouwelijk en modern uit zien, dat kan dus bij deze dames handschoenen.

MEER HANDSCHOENEN

Hip en praktisch gaan samen bij de nieuwe handschoenen voor vrouwen. Bekijk de collectie en overtuig je. Je kunt kiezen uit hippe gebreide vingerloze dames handschoenen; ze zijn heerlijk warm en praktisch; doordat je vingertoppen niet bedekt zijn, kun je hiermee bv. je mobiel gebruiken. Verder kun je kiezen voor andere varianten van de gebreide handschoen: de vingerwanten en de duimwanten, allemaal in hippe kleurstellingen. Uiteraard hebben we ook de elegante en modern gesneden soepel leren handschoenen in de collectie handschoenen voor vrouwen.
 

NU BESTELLEN, MORGEN IN HUIS!

Bestel je voor 17.00 uur het sieraad van je keuze bij Lookinggoodtoday, dan heb je het morgen al in huis!

VERTROUWD ONLINE KOPEN

Je gekochte artikelen bij Lookinggoodtoday veilig betalen met iDEAL, creditcard of Paypal. Verzendkosten slechts € 1,95. Bij bestelling boven € 50,- betaal je helemaal geen verzendkosten.

 

8.5 out of 10 based on 1257 ratings.