Kinder sieraden

7 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

7 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren


KINDER SIERADENVoor de kinderen worden veel mooie en hippe sieraden en accessoires gemaakt en natuurlijk heeft Lookinggoodtoday een groot assortiment kinder sieraden en accessoires op voorraad. Er zijn kleurige en fleurige kettinkjes, armbandjes, ringen, oorbellen en horloges voor moderne meisjes en jongens. Je kunt hier ook terecht voor stoere kinder riemen en zonnebrillen. Je kunt iets leuks uitkiezen voor je kind, kleinkind, zusje of vriendinnetje. Er zit ongetwijfeld een leuk item voor de kids bij. Lieve horloges voor de meisjes en stoere horloges voor de jongens, je vindt ze hier. Bovendien zijn de horloges allemaal van bekende merken, zoals Esprit, Adidas, Casio, Hello Kitty, Looney Tunes en Disney. Kies maar een leuke uit, de horloges zijn er in veel kleuren en modellen. Sommige horloges hebben zelfs meerdere functies, zoals een stopwatch en verlichting. Er zijn digitale en analoge kinder horloges. De horloges voor kinderen zijn licht in gewicht, wat zorgt voor een prettig draagcomfort.Voor ieder (kind) wat wils

SIERADEN MERKEN

Bekende sieradenmerken maken ook fraaie kindersieraden, zoals Hello Kitty: het witte kittentje zonder mond en BBBrasil met de mooie handgemaakte sieraden, die allemaal een betekenis hebben, zoals een geluksarmbandje, Verschillende sieraden zijn onderling goed te combineren, zodat je leuke sets kunt samenstellen, zoals een zilveren ketting, ring en armband uit een serie met dezelfde (of juist andere) afbeeldingen. Verder zijn er sieraden van Disney, Looney Tunes, Esprit, Juuls enz Kijk voor het merkenoverzicht onderaan de site, onder het kopje: Kids.


NU OOK ZONNEBRILLEN

Zonnebrillen zoals papa en mama ze ook hebben, maar dan in een kleiner formaat: stoere zonnebrillen voor de kids. Hippe merken als Choppers, Locs en Xloop maken leuke zonnebrillen voor kinderen, uiteraard in hippe kleurtjes en allemaal met UVA en UVB bescherming. Lookinggoodtoday heeft dezelfde zonnebrillen ook voor dames en heren in de collectie.

Ruim 30.000 tevreden klanten

wist je dat Lookinggoodtoday al ruim 30.000 tevreden klanten heeft gehad en meer dan 1300 positieve Feedbacks heeft ontvangen. Bestel vertrouwd en gemakkelijk bij Lookinggoodtoday.

Gratis verzending

Bij Lookinggoodtoday betaal je geen verzendkosten. Je bestelling wordt dus altijd gratis geleverd!
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy