Bico

Er komen geen producten overeen met de selectie.BICO AUTRALIAHet populaire merk Bico Australia maakt unieke sieraden voor de moderne man. Stoere handgemaakte heren kettingen, hangers en armbanden. Sieraden van Bico zijn te herkennen aan de hand gepolijste, verzilverde, tinnen hangers. De accessoires van Bico zijn uniek door de originele ontwerpen in combinatie met de afwerking. Met de ontwerpen is er een mix ontstaan tussen de surf- en straatcultuur op sieraden gebied. Naast bovengenoemd materiaal wordt gebruik gemaakt van Swarovski kristal, Venetiaans glas, handgemaakte kralen en roestvrij staal. Mannen, kies voor zo’n origineel sieraad van Bico.

ORIGINELE HEREN SIERADEN

Twee ontwerpers vonden dat er een gebrek was aan moderne, kwalitatief goede sieraden die hun cultuur vertegenwoordigden en begonnen daarom zelf met het ontwerpen van heren sieraden die aan deze eisen voldeden. In 1995 was hiermee Bico Australia geboren. Men wil zich naast hun visie, ook nog onderscheiden door originaliteit; men probeert met het uitwerken van hun ideeen zowel iets van het verre verleden als iets van de toekomst toe te voegen. Hun sieraden werden geliefd en worden ook door veel beroemdheden gedragen.


LAAT JE INSPIREREN

Lookingoodtoday heeft een complete collectie aan heren sieraden en heren accessoires, die geschikt zijn voor het alledaagse leven en alle andere situaties die het leven zo boeiend maken. Kies uit de inspirerende hoeveelheid aan mogelijke variaties.

Nieuwsbrief

Ontvang € 5 korting door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Lookinggoodtoday heeft regelmatig scherpe aanbiedingen, aantrekkelijke kortingen en voordelige acties. Profiteer hiervan en schrijf je in.

Achteraf betalen

Wil je liever achteraf betalen? Bij Lookinggoodtoday is dit mogelijk, rond je bestelling af en kies voor betalen via Afterpay. Je ontvangt de bestelling volgens de afgesproken levertijd en na 10 dagen ontvang je een acceptgiro welke je vervolgens binnen 14 dagen dient te betalen.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 17:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy