Brace

Er komen geen producten overeen met de selectie.BRACE SIERADENHeren, maak kennis met Brace, hét mode sieraden merk voor de moderne, stoere man van nu. Robuuste armbanden en kettingen, gemaakt van o.a. een combinatie van leer en roestvrij staal, die een geheel eigen uitstraling vormt. Zowel de kettingen als de armbanden zijn in verschillende leer soorten en kleuren verkrijgbaar. De armbanden zijn er in verschillende lengte maten. De hangers aan de kettingen hebben leuke vormen, zoals een slagtand en mooie afbeeldingen, zoals het yin-yang symbool. De sieraden zijn degelijk afgewerkt, zoals te zien is aan de stevige sluitingen van de armbanden en kettingen.

NATUURLIJKE MATERIALEN

De materialen die gebruikt zijn om de robuuste sieraden van Brace te maken, zijn onder andere: roestvrij staal, leer, rubber, suède en touw. Kortom eerlijke, natuurlijke producten met een duurzame kwaliteit, zoals de stoere man dat graag draagt.


HEREN SIERADEN

Alsjeblieft: meer dan 1000 sieraden voor de moderne stoere man, die kiest voor een modieus sieraad. Hier vindt je wat je zoekt: heren armbanden, heren ringen, heren horloges en ook kettingen voor de man. Uiteraard kun je hier ook terecht voor stoere horloges, voor de mannen die zoeken naar een accessoire met een mooie uitstraling, dat bovendien voor optimaal comfort zorgt. Voor het vervaardigen van deze prachtige sieraden is gebruik gemaakt van mooie materialen, zoals zilver, soepel leer, roestvrij staal, steen en hout. Mannen: leef je uit en kies een sieraad dat bij jou past, uit het grote aanbod aan mooie accessoires dat je vindt op de site van Lookinggoodtoday.

Ruim 30.000 tevreden klanten

wist je dat Lookinggoodtoday al ruim 30.000 tevreden klanten heeft gehad en meer dan 1300 positieve Feedbacks heeft ontvangen. Bestel vertrouwd en gemakkelijk bij Lookinggoodtoday.

Spaarpunten

Bij Lookinggoodtoday ontvangt je bij iedere aankoop spaarpunten. Deze spaarpunten vertegenwoordigen een waarde van € 0,10 per stuk. Bij iedere € 10,00 die je besteed ontvang je 5 spaarpunten. Je ontvangt dus altijd 5% korting wanneer je besteld bij Lookinggoodtoday. De spaarpunten worden bij elk product weergegeven. Je spaarpunten kan je raadplegen in je account en gebruiken bij je volgende bestelling.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 17:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy