Gooix

Er komen geen producten overeen met de selectie.GOOIX SIERADENGooix, het label met de gele stip, concentreert zich op trendy én op klassieke dames en heren sieraden, voor sterke persoonlijkheden. Het doel van Gooix is om iedereen de mogelijkheid te geven zichzelf te zijn. Geen grenzen aan wat je wilt uitdrukken, gewoon doen. Gooix is een merk voor mensen die houden van eenvoud én extravaganza, afhankelijk van de emoties en gevoelens. Gooix is het merk voor individualisten, die een bewogen leven leiden en Lifestyle vieren.

GOOIX - MIJN STIJL

Knud Tiroch, de man achter Gooix, werd 1957 geboren in Wenen. Na het volgen van de Universiteit van de Kunsten vertok hij naar Amerika om de hoge kunst van de airbrush techniek te leren. Hij verdiepte zijn kennis op het gebied van schilderijen, graffiti en avant-garde technieken. Later ontwikkelde Knud zijn eigen speciale techniek – G-Rave: de voorspelbare chaos. Zijn kunst maakte hem een van de meest gevraagde airbrush kunstenaars in de wereld. Later ontdekte Knud Tiroch een ander genre waarin hij wilde werken: de horloge- en sieradenbranche. Met zijn eigen Gooix sieradenlijn voor mannen en vrouwen heeft Tiroch hiermee ook weer veel succes.


HOOGSTE KWALITEIT

Robuuste kettingen voor heren, gemaakt van eerlijk hoogwaardig materiaal, zoals brons, met een stoere afbeeldingen. Gooix, het label met de gele stip, concentreert zich op trendy en ook klassieke dames en heren sieraden. Voor de uitvoering van de ontwerpen van Gooix dames en heren sieraden wordt de hoogste kwaliteit verlangd, in een perfect design. De Gooix collectie bestaat uit horloges en juwelen vervaardigd uit verschillende hoogwaardige materialen. De unieke collectie is gemaakt van roestvrij staal, zilver, brons en leer: gemaakt met veel liefde voor detail en gevoel voor het leven, het leven op straat, de Hotrod-scène.

Vertrouwd betalen

Bij Lookinggoodtoday kun je vertrouwd betalen in een veilige omgeving. Wij accepteren de volgende betaaldmethoden: iDEAL, Visa, Mastercard, Paypal en Afterpay. Wij accepteren ook cadeaukaarten zoals Fashioncheque en Webshop Giftcard.

Niet tevreden, geld terug

Het kan voorkomen dat je andere verwachtingen had van het aangekochte product. Bij Lookinggoodtoday kun je zonder reden altijd binnen 14 dagen retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug.
CONTACT
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:30-12:00 en 13:00-17:00
ContactBel 058-7850941
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy