Retourneren

Retourneren is toegestaan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U dient hiervoor het retourforumulier in te vullen. Het retourformulier vindt u op de achterkant van de pakbon geleverd bij uw bestelling. Voeg het ingevulde retourformulier toe aan uw retourzending en frankeer de zending voldoende. Indien u niet meer over de pakbon beschikt kunt u het online retourformulier invullen door onderstaande link te volgen. Alle artikelen dienen ongedragen en zonder gebruikssporen te worden geretourneerd. Uiteraard kunt u de artikelen wel gewoon passen. Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan behoudt Lookinggoodtoday zich het recht om uw retourzending te weigeren. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij adviseren u om de zending degelijk te verpakken en aangetekend te verzenden, uiteraard is dit niet verplicht. Lookinggoodtoday kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet aankomen van zendingen.

Retour adres:
LGT
Postbus 7553
8903 JN Leeuwarden

Retour procedure

Retour procedure

Indien u één of meerdere artikelen wilt retourneren dient u daarvoor het retourformulier in te vullen. Hier voert u gegevens in zoals het bestelnummer, de besteldatum en het bankrekeningnummer waarop u de creditering wenst te ontvangen. Zie hieronder een uitleg over de verschillende retourvormen.

Crediteren

Kies voor deze optie wanneer u het aankoopsbedrag retour wenst te ontvangen. Wij streven ernaar om alle creditering te behandelen binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Indien u als betaalmethode voor Afterpay heeft gekozen zal ipv een creditering de rekening bij Afterpay worden verwijderd/aangepast.

Defect

Wanneer uw artikel defect is aangekomen kunt u deze retourneren. U zult uiteraard een nieuw artikel ontvangen. U kunt dit aangeven op het retourformulier.

Verkeerd artikel geleverd

Wanneer u een verkeerd artikel heeft ontvangen kunt u deze gratis retourneren en zullen wij u het juiste artikel toesturen. U kunt bij het opmerkingen veld de nodige feedback geven.


Zichttermijn 14 kalenderdagen

Voor alle bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Het herroepingsrecht gaat in op de dag ná aflevering. Retouren die buiten de zichttermijn vallen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Denkt u alsnog een geldige reden te hebben om buiten de zichttermijn om uw bestelling te kunnen retourneren dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Garantie

Lookinggoodtoday verkoopt artikelen die voldoen aan alle deugdelijksheid normen. Mocht u al een ondeugdelijk artikel hebben ontvangen neem dan gerust contact met ons op. Lookinggoodtoday zal de garantie afhandeling volledig voor u verrichten. Op het basisassortiment sieraden en accessoires geldt een garantie van 14 kalenderdagen. Dit is gelijk aan de zichttermijn van uw bestelling. Voor merk artikelen gelden verschillende garantie periodes. Dit wordt per artikel duidelijk vermeld. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Frankeer uw zending

U dient uw zending voldoende te frankeren wanneer u deze retourneert. Indien een retourzending niet of onvoldoende gefrankeerd is worden hiervoor kosten en boetes in rekening gebracht door de vervoerder. De gemaakte kosten zullen wij inclusief administratieve kosten doorberekenen. De kosten bedragen € 2,95 voor reguliere post en € 6,95 voor pakketpost. De in rekening gebrachte kosten worden verrekend met de creditfactuur.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Postbus 7553
8903 JN
Leeuwarden
058 7850941
contact@lookinggoodtoday.com

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (Lookinggoodtoday) bij is aangesloten.


Algemene voorwaarden

Voor een complete uitleg over alle voorwaarden aangaande retourneren kunt u onze algemene voorwaarden raadplegen.


CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 17:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube