Retourneren

Retourneren binnen 30 dagen

Retourneren

Hoe retourneer je je bestelling

Je kunt je bestelling bij Lookinggoodtoday t/m 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Mocht je bestelling iets later bij ons aankomen dan is dat ook geen probleem, wij kijken niet op één dag! Vul om te retourneren het retourformulier in en voeg deze toe aan de retour zending. Frankeer de zending voldoende en retourneer naar onderstaand adres:

Retour adres:
LGT
Postbus 7553
8903 JN Leeuwarden

Retour formulier

Bij alle bestellingen wordt een pakbon geleverd. Op de achterkant van deze pakbon vind je het retour fomulier. Vul het formulier in en voeg het toe aan de retourzending. Heb je geen pakbon? Vul dan het online retour formulier in en dien deze digitaal in. Heb je een printer? Print dan het online retour forumulier en voeg deze toe aan je retourzending. Heb je geen printer? Noteer dan in ieder geval je bestelnummer en voeg deze toe aan de retourzending. Zendingen zonder afzender en/of bestelnummer kunnen wij niet behandelen omdat wij niet kunnen achterhalen van wie de zending afkomstig is.

Terug betaling

Binnen 1 week na ontvangst

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 7 dagen worden behandeld. In uiterste gevallen kan dit maximaal 14 dagen zijn. Je ontvangt een bevestiging per mail wanneer je retourzending is behandeld, niet wanneer deze bij ons is afgeleverd. Het aankoopbedrag zal automatisch worden terug betaald via dezelfde betaalmethode waarmee de bestelling door jou is betaald. Indien je Afterpay hebt gebruikt zal de rekening bij Afterpay worden aangepast of verwijderd. Wanneer je retourzending is behandeld ontvang je hiervan altijd een bevestiging per mail.

Neem contact op met onze klantenservice bij vragen over retourneren.

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om te ruilen voor een ander artikel of andere maat. Dit omdat ons assortiment vaak wisselt en het artikel waar jij mee wilt ruilen inmiddels uitverkocht kan zijn. Wanneer je een ander artikel of andere maat wilt ontvangen dien je hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen. Zodra wij je retourzending hebben behandelt het aankoopbedrag automatisch terug betaald.
30 Dagen garantie

Garantie

3 Maanden garantie

Wanneer je een bestelling plaatst krijg je een zichttermijn van 30 dagen. Binnen deze 30 dagen kun je je artikel(en) om welke reden dan ook retourneren. Heb je een probleem met een sieraad buiten de zichttermijn van 30 dagen om? Dan kun je je beroepen op de garantie. Lookinggoodtoday biedt 3 maanden garantie op het hele assortiment. Dien hier je klacht in bij onze klantenservice.

Probleem met je bestelling?

Verkeerd artikel ontvangen

Niet ontvangen wat je hebt besteld? Komt de kleur of maat niet overeen? Neem contact op met onze klantenservice, zij lossen dit probleem graag voor je op.

Defect of beschadigd artikel

Is een artikel beschadigd of defect afgeleverd? Neem contact op en wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk voor je oplossen.

Algemene voorwaarden

Voor een complete uitleg over alle voorwaarden aangaande retourneren kunt je onze algemene voorwaarden raadplegen.

Vragen / Contact

Heb je een vraag over het retourneren van je bestelling? Of over de status van je retour zending? Stuur ons gerust een mail. Het kan tot 14 dagen duren tot je retourzending is behandeld. Wanneer je zending is behandeld ontvang je hiervan bericht per mail. En wordt het aankoopbedrag direct terug gestort.
Wij zijn doen ons best alle mails dezelfde dag nog, of binnen 24 uur te beantwoorden
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy