Verzending

Gratis verzending

Levertijd

Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Wanneer je je bestelling voor 16:00 besteld wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen geplaatst na 16:00 of in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Je bestelling wordt geleverd door Postnl.
Besteld op (tot 16:00)
Bezorgd op
Maandag
Dinsdag
Dinsdag
Woensdag
Woensdag
Donderdag
Donderdag
Vrijdag
Vrijdag
Zaterdag
Zaterdag
Dinsdag
Zondag
Dinsdag

Door de brievenbus geleverd

Dankzij het formaat van sieraden is het mogelijk om de meeste bestellingen door de brievenbus te leveren, dit kan zowel met, als zonder tracking code. Je hoeft dus niet thuis te blijven om op de postbode te wachten, lekker handig! Hoe weet je of jouw bestelling door de brievenbus zal worden geleverd? Heb je een Track & Trace code ontvangen? Op de pagina van Postnl zie je of jouw bestelling door de brievenbus komt of niet. Heb je geen Track & Trace code van ons ontvangen? Je bestelling is per briefpost verzonden.

België & Europa

Voor België geldt een levertijd van 1-3 werkdagen. Wanneer je je bestelling nog sneller wilt ontvangen kies dan voor de Track & Trace optie in de winkelmand. Je bestelling wordt in dat binnen 1-2 werkdag(en) geleverd.
Land
Levertijd
België
1-3 werkdagen
Duitsland
1-4 werkdagen
Frankrijk
1-4 werkdagen
Overige EU landen
2-7 werkdagen

Track & Trace

Volg je bestelling

Niet alle bestellingen kunnen via Track & Trace worden gevolgd. Wil jij je bestelling graag kunnen volgen? kies dan voor de Track & Trace verzendmethode tijdens het afrekenen. Zodra de bestelling wordt verzonden ontvang je een Track & Trace code per mail. Voor deze verzendmethode rekenen wij € 3,95.

Kies aflevermoment

Wanneer je kiest voor de Track & Trace verzendmethode kun je ook je eigen aflevermoment bepalen. Je bepaalt dus zelf op welke dag en tijdstip je bestelling wordt bezorgd. Dit doe je via de website of app van Postnl. Klik hier voor meer informatie, of ga naar de website van Postnl.

Bestelling niet ontvangen?

Bestelbevestiging wel ontvangen

Wanneer je een bestelbevestiging hebt ontvangen weet je dat de bestelling goed in ons systeem is binnengekomen. Zodra de bestelling wordt verzonden ontvang je een verzendbevestiging. Wanneer je deze mail van ons ontvangt zal de bestelling de volgende dag worden geleverd. Postnl bezorgd 98% van alle post de volgende dag. Het kan dus voorkomen dat de post de bestelling niet binnen één dag aflevert, helaas hebben wij hier geen invloed op. In dat geval verzoeken wij je vriendelijk om de post nog een kans te geven het de volgende dag alsnog af te leveren. Wanneer de bestelling niet wordt afgeleverd binnen drie werkdagen neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestelbevestiging niet ontvangen

Heb je geen bestelbevestiging ontvangen? Deze kan in de ongewenste mail terecht zijn gekomen. Controleer folders zoals 'reclame' en 'ongewenste email' of de bestelbevestiging hierin staan. Nog steeds geen bestelbevestiging gevonden? Neem contact op met de klantenservice

Vragen / Contact

Heb je een vraag over de verzending van je bestelling? Stuur ons gerust een mail bij vragen over de verzending of levertijd.
Is je bestelling niet op tijd geleverd? Wij verzoeken je vriendelijk om één extra werkdag af te wachten. In de meeste gevallen is er een kleine vertraging bij de post en wordt de bestelling één dag later geleverd.
Wij zijn doen ons best alle mails dezelfde dag nog, of binnen 24 uur te beantwoorden
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy