Reviews

Beoordeeld met 4.7/5

Reviews bekijken

Wil je weten wat andere klanten vonden van hun bestelling bij Lookinggoodtoday? Bekijk reviews op Google en lees alles over onze service, producten, de levertijd en meer. Klik op onderstaande knop.

Review & Win je aankoop bedrag terug!

Hoe doe je mee?

1) Klik op onderstaande link en schrijf een review
2) Maak één of meerdere foto's van je product of producten en voeg deze toe

That's it!

Hoe werkt het?

Na je aankoop krijg je binnen een week een mail met daarin een review verzoek. Je kunt de review ook plaatsen door op de knop hierboven te klikken. Nadat je een review hebt geplaatst doe je automatisch mee aan de actie. De prijs wordt maandelijks weggegeven. De winnaar wordt hier bekend gemaakt en wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Het aankoopbedrag zal automatisch worden terug gestort.

Garantie

3 Maanden garantie

Wanneer je een bestelling plaatst krijg je een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun je je artikel(en) om welke reden dan ook retourneren. Heb je een probleem met een sieraad buiten de zichttermijn van 14 dagen om? Dan kun je je beroepen op de garantie. Lookinggoodtoday biedt 3 maanden garantie op het hele assortiment. Dien hier je klacht in bij onze klantenservice.

Probleem met je bestelling?

Verkeerd artikel ontvangen

Niet ontvangen wat je hebt besteld? Komt de kleur of maat niet overeen? Neem contact op met onze klantenservice, zij lossen dit probleem graag voor je op.

Defect of beschadigd artikel

Is een artikel beschadigd of defect afgeleverd? Neem contact op en wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk voor je oplossen.

Algemene voorwaarden

Voor een complete uitleg over alle voorwaarden aangaande retourneren kunt je onze algemene voorwaarden raadplegen.

Vragen / Contact

Ben je niet zo tevreden over je aankoop? Is er een probleem met een product, de levering of iets anders? Neem dan gewoon even contact met ons op voordat je een review plaatst. Wij zullen ons uiterste best doen om je alsnog tevreden te stellen.
Wij zijn doen ons best alle mails dezelfde dag nog, of binnen 24 uur te beantwoorden
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy