Piercings

Ook voor mannen piercings kun je terecht bij Lookinggoodtoday, deze zijn namelijk alles behalve uit het straatbeeld verdwenen en zijn weer net zo trendy als in 1990 tijdens hun opkomst. Piercings zijn er sinds dat tijdperk namelijk niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen! Ons assortiment van heren piercings bestaat uit piercings van roestvrijstaal, zilver en we hebben zelfs piercings van chirurgisch staal. > Lees meer

9 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

9 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren


PIERCINGS



Het piercen van het lichaam is al een eeuwenoude traditie en bezigheid onder de mensen. Ooit om religeuze, symbolische en traditionele redenen maar tegenwoordig steeds vaker voor trends, mode en om een statement te maken. Voor mannen zijn oorpiercings, neuspiercings en vooral wenkbrauw piercings nog steeds razend populair.

Met een piercing kun je al vrij snel jezelf uiten. Piercings zijn tegenwoordig veel meer dan een sieraad of accessoire. Je kunt met een piercing al snel een statement maken of je look compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan een groffe, ruige gothic look met piercings of juist een zweverige, rustige hippie look. Zo kun je volledig aan de buitenwereld laten zien wie jij bent en waar jij voor staat!

Onze piercings zijn van goede kwaliteit, gaan lang mee en zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen, waaronder roestvrij of chirurgisch staal. Een mooie oor of wenkbrauw piercing scoor je bij LGT al vanaf 6,95! Zo kun je wel besparen op je budget maar ben je verzekerd van een piercing van goede kwaliteit.

CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 17:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy