Piercings

Piercings zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien en te laten opvallen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele oorbel of een opvallende tongpiercing, wij hebben het allemaal. Onze collectie bevat een grote verscheidenheid aan piercings, van traditionele oorbellen tot trendy neusringen. Lees verder

4 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

4 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

KIES UIT EEN RUIME SELECTIE VAN PIERCINGS

Piercings zijn een populaire keuze onder heren die op zoek zijn naar een unieke manier om hun uiterlijk te veranderen. Of je nu op zoek bent naar een kleine, subtiele piercing of een opvallend statement, er is zeker een piercing die bij je past. Er zijn veel verschillende soorten piercings beschikbaar voor heren, waaronder wenkbrauwpiercings, neuspiercings, lip piercings, oorpiercings en meer. Sommige populaire modellen van piercings zijn bijvoorbeeld de barbell en de curved barbel. De barbell is een staafpiercing met aan beide uiteinden een klein, rond gewichtje, terwijl de curved barbell een gebogen variant van de barbell is. Een crescent is een halve maanvormige piercing die wordt geplaatst in de wenkbrauwboog, en een captive bead ring is een ringvormige piercing met een klein, rond gewichtje dat "gevangen" wordt tussen de uiteinden van de ring. Er zijn ook verschillende soorten edelmetalen beschikbaar voor piercings, zoals staal en titanium. Staal is een populair materiaal omdat het sterk en duurzaam is, terwijl titanium een hypoallergeen alternatief is dat geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Of je nu op zoek bent naar een subtiele neusring, een opvallende septum piercing of een tongpiercing, er is zeker een piercing die bij je past. Bekijk ons aanbod op onze webwinkel en vind de perfecte piercing voor jou!

Populaire Piercing soorten voor mannen

Er zijn veel populaire piercing soorten voor heren, afhankelijk van persoonlijke stijl en voorkeur. Sommige populaire piercing soorten voor heren zijn:

1) Oorpiercings: Oorpiercings zijn een populaire keuze onder heren, omdat ze gemakkelijk te dragen zijn en er veel verschillende stijlen beschikbaar zijn. Van kleine, subtiele studs tot opvallende oorbellen met edelstenen, er is zeker een oorpiercing die bij je past.
2) Neuspiercings: Neuspiercings zijn een andere populaire keuze onder heren, omdat ze een unieke manier zijn om het gezicht te accentueren. Neuspiercings komen in verschillende stijlen, van kleine, subtiele ringetjes tot opvallende neusstaven met edelstenen.
3) Lip piercings: Lip piercings zijn een opvallende keuze die heren kunnen dragen om hun stijl te laten zien. Lip piercings komen in verschillende stijlen, van kleine, subtiele ringetjes tot opvallende labret studs met edelstenen.

VERZORGING VAN JE PIERCING

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat de verzorging van een piercing precies inhoudt. Na het laten zetten van een piercing is het belangrijk om de piercing regelmatig te wassen met een milde, alcoholvrije zeep en om de piercing te behandelen met een piercing-specifieke aftercare-oplossing. Dit zal helpen om infecties te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je piercing mooi en gezond blijft. Bij onze webwinkel bieden we verschillende aftercare-producten aan die speciaal ontwikkeld zijn voor piercings, zodat je altijd de juiste verzorging voor je piercing kunt vinden. Al met al bieden piercings een geweldige manier om jouw stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Door te kiezen voor professionele piercers en door de juiste verzorging te geven aan je piercing, kun je ervoor zorgen dat je piercing veilig en gezond blijft.

Mannen met piercings: laten zien dat ze niet bang zijn om op te vallen

Mannen met piercings zijn steeds populairder en gemeengoed geworden. Piercings zijn een geweldige manier voor mannen om hun individuele stijl te laten zien en te laten opvallen in de menigte. Ze komen in veel verschillende stijlen en kleuren, en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere soorten sieraden of piercings om een unieke look te creëren. Mannen met piercings kiezen vaak voor subtielere stijlen, zoals kleine oorringetjes of neusringetjes, maar sommigen kiezen ook voor opvallendere piercings, zoals tongpiercings of septum piercings. De keuze is aan jou en hangt af van je persoonlijke stijl en voorkeur. In het algemeen laten mannen met piercings zien dat ze niet bang zijn om buiten de norm te treden en dat ze hun individuele stijl laten zien. Ze laten ook zien dat ze zelfverzekerd zijn en niet bang zijn om op te vallen in een wereld waar iedereen op zoek is naar manieren om zichzelf te onderscheiden.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy