Fake Ear Plugs

Altijd al plugs of tunnels willen hebben? Dat kan nu ook zonder het lange proces van ‘stretchen’. Niet iedereen wilt overigens eindigen met gaten in zijn oren. Hierbij komen de fake ear plugs erg goed van pas. De fake ear plugs zijn net tunnels, of plugs, en zijn eigenlijk bijna niet te onderscheiden van ‘the real deal’. Ze zijn er ook nog eens in verschillende groottes en maten, zo kun je bijvoorbeeld afwisselen zonder dat je door het proces van stretchen heen moet. Bij Lookinggoodtoday hebben we zorgvuldig een heel ruim aanbod aan fake ear plugs samengesteld. Wat je ook zoekt: wij hebben het! > Lees meer

74 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren

74 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren


FAKE EARPLUGS / TUNNELSHet mooie van fake ear plugs is dat je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende soorten plugs. Zo hoef je bijvoorbeeld voor een grotere plug helemaal niet weken of soms zelfs maanden lang je oren te stretchen. De fake ear plugs van Lookinggoodtoday komen in diverse soorten. Zo is er bijvoorbeeld een vrij groot aanbod van tribal plugs, voor een meer alternatieve en mysterieuze aanblik. Ook bedrukte plugs zijn in trek, zo hebben we onder andere ear plugs met skulls, kruizen en erg veel andere willekeurige prints. Maar er zijn ook genoeg simpele fake ear plugs voor hen die wel voor het effect van een plug willen gaan, maar dan zonder alle poespas. Er is keuze uit verschillende maten, van 4mm tot wel 10mm! Ook qua coatings heb je de keus uit goud, rosé goud en zwarte IP coating.

Heren oorbellen bij Lookinggoodtoday worden meestal gemaakt van edelstaal of 925 sterling zilver, en zo ook onze fake ear plugs. Zo heb je, ongeacht je keuze, altijd de beste kwaliteit! Onze fake ear plugs geven niet af en veroorzaken geen allergische reacties. En het mooiste van alles is: een tof paar scoor je al vanaf 7,95! De fake ear plugs worden per 2 geleverd.

CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy