Zonnebrillen

69 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren

69 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren


DAMES ZONNEBRILLENDe makers hebben zich daarmee laten inspireren door de look uit een vorige periode en verwerkt in de hedendaagse modellen. De vrouwen zonnebrillen krijgen hiermee een heel eigen, moderne stijl. Verder hebben we ook supermoderne designer brillen en wat dacht je van de celebrity look.

VEEL SOORTEN

Onze dames zonnebrillen zijn prachtig vorm gegeven en versierd, zoals de vrouw van nu dat graag ziet. Een paar voorbeelden: ingelegde zirkonia-steentjes en strass-steentjes in de pootjes of trendy icoontjes en logo’s in de pootjes. Verder is er veel variatie in de glazen, zoals doorlopende glazen. Natuurlijk zijn de vrouwen zonnebrillen van goede kwaliteit. Je zou het ook kunnen omschrijven als: passie voor kwaliteit en liefde voor detail.


OPTIMALE BESCHERMING VOOR DE OGEN

Je ogen zijn een kostbaar bezit, we moeten daar heel zuinig mee omgaan. Beschermen tegen zonnestralen is heel belangrijk. Dat weten de makers van onze dames zonnebrillen als geen ander. Alle zonnebrillen die bij Lookinggoodtoday worden verkocht, hebben glazen met UV-A en UV-B bescherming.

Vertrouwd betalen

Bij Lookinggoodtoday kun je vertrouwd betalen in een veilige omgeving. Wij accepteren de volgende betaaldmethoden: iDEAL, Visa, Mastercard, Paypal en Afterpay. Wij accepteren ook cadeaukaarten zoals Fashioncheque en Webshop Giftcard.

Niet tevreden, geld terug

Het kan voorkomen dat je andere verwachtingen had van het aangekochte product. Bij Lookinggoodtoday kun je zonder reden altijd binnen 14 dagen retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug.
CONTACT
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:30-13:00
ContactBel 058-7850941
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy