Riemen

10 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

10 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Eco-leer

Ontdek onze collectie eco-leer riemen, een duurzaam alternatief voor traditioneel leer. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gerecyclede kunststoffen, bieden onze riemen een milieuvriendelijke keuze voor de bewuste consument. Vrij van schadelijke chemicaliën en pesticiden, zijn ze niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Betaalbaarder dan echt leer, zijn onze eco-leer riemen toegankelijk voor een breder publiek, zonder in te leveren op kwaliteit. Kies voor eco-leer en draag bij aan het verminderen van de impact op het milieu, terwijl je geniet van stijlvolle en veelzijdige riemen.

Riemmaten

Voor damesriemen zijn de meest gangbare maten meestal tussen de 80 cm en 100 cm lang. Deze lengtes passen doorgaans bij taille- en heupmaten voor de meeste vrouwen. Hier zijn enkele richtlijnen:

Small: 80 cm - 85 cm
Medium: 90 cm - 95 cm
Large: 100 cm - 105 cm

Het is belangrijk op te merken dat de exacte maatvoering kan variëren afhankelijk van de individuele pasvormvoorkeuren en de stijl van de riem (bijv. taille-, heup- of taille-heupriemen). Het wordt aanbevolen om de taille- of heupomtrek op te meten en vervolgens de maat van de riem te kiezen.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy