Navelpiercings

Navelpiercings zijn een populaire vorm van lichaamsversiering die door de navel gaat. Ze kunnen worden gedragen met verschillende soorten sieraden, zoals ringetjes of barbells. Navelpiercings zijn een leuke manier om je outfit op te vrolijken en je persoonlijkheid te laten zien. Lees verder

54 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

54 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

NAVELPIERCINGS

Er zijn verschillende soorten en stijlen van navelpiercings die beschikbaar zijn. Sommige van de meest populaire soorten zijn:

- Verticale navelpiercing: bij deze stijl wordt de piercing van boven naar beneden door de navel gestoken.
- Horizontale navelpiercing: bij deze stijl wordt de piercing van links naar rechts door de navel gestoken.
- Driehoek navelpiercing: bij deze stijl wordt de piercing in een driehoekige vorm door de navel gestoken.
- Dubbele navelpiercing: bij deze stijl worden er twee piercings naast elkaar in de navel gezet.
- Omgekeerde navelpiercing: bij deze stijl wordt de piercing in de navel gezet zodat het uiteinde naar binnen wijst.

Er zijn ook verschillende soorten sieraden die voor navelpiercings kunnen worden gebruikt, zoals ringen, staafjes, en kleine schroefjes. De keuze van het juiste sieraad hangt af van persoonlijke voorkeur en het type navelpiercing dat je kiest.

Unieke uitstraling

Navelpiercings kunnen worden gemaakt met verschillende soorten sieraden, zoals ringen, staafjes, en kleine schroefjes. De keuze van het juiste sieraad hangt af van persoonlijke voorkeur en het type navelpiercing dat je kiest. Navelpiercings zijn een populair en trendy soort piercing die wordt geplaatst in de navel. Deze piercing geeft een aantrekkelijke en sensuele uitstraling aan het lichaam, en kan een leuke en opvallende manier zijn om je persoonlijkheid te laten zien.

VERZORGING VAN JE PIERCING

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat de verzorging van een piercing precies inhoudt. Na het laten zetten van een piercing is het belangrijk om de piercing regelmatig te wassen met een milde, alcoholvrije zeep en om de piercing te behandelen met een piercing-specifieke aftercare-oplossing. Dit zal helpen om infecties te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je piercing mooi en gezond blijft. Bij onze webwinkel bieden we verschillende aftercare-producten aan die speciaal ontwikkeld zijn voor piercings, zodat je altijd de juiste verzorging voor je piercing kunt vinden. Al met al bieden piercings een geweldige manier om jouw stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Door te kiezen voor professionele piercers en door de juiste verzorging te geven aan je piercing, kun je ervoor zorgen dat je piercing veilig en gezond blijft.

Combineer

Als je piercings hebt, kunnen onze andere sieraden een leuke en stijlvolle manier zijn om je look te verfraaien en te complementeren. Bijvoorbeeld, als je oorbellen draagt, kun je overwegen om andere oorbellen of oorhangers te kopen om je look te veranderen en te variëren. Of als je een neusring draagt, kun je overwegen om een neklijn of ketting te kopen om je look te verfraaien en te complementeren. Onze andere sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, van kleurrijke kralen en edelstenen tot zilveren sieraden met zon- en zee-motieven. Bekijk onze collectie vandaag nog en laat je inspireren door onze unieke stijlen.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy