Neusringen & Septum Piercings

Een neuspiercing is een populaire vorm van lichaamsversiering waarbij er een piercing wordt gezet door de neus. Dit kan zowel in het midden van de neus als aan de zijkanten. Neus piercings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen en kleuren. Lees verder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

NEUSPIERCINGS

Neuspiercings zijn populairder dan ooit en zijn een stijlvolle manier om je look te veranderen. In onze webwinkel bieden we een ruime selectie neuspiercings aan voor dames, gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Onze neuspiercings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals een klassieke neusring of een stijlvolle neusstud. Onze neuspiercings zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Bekijk onze collectie nu en geef je outfit een stijlvolle upgrade met een neuspiercing!

Neusringen

Een neusring is een soort piercing die wordt geplaatst in de neus, meestal in de neusvleugel. Het is een stijlvolle manier om je look te veranderen en kan worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Neusringen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder edelstaal en zilver. Bij onze webwinkel bieden we een ruime selectie neusringen aan tegen betaalbare prijzen.

Septum Piercings

Een septum piercing is een piercing die wordt geplaatst door de septum, het kraakbeen dat de neusgaten van elkaar scheidt. Het is een populaire vorm van piercing omdat het zowel stijlvol als uniek is. Bij onze webwinkel bieden we een ruime selectie septum piercings aan gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Onze septum piercings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder klassieke neusringen en stijlvolle neusstuds.

Over neuspiercings

Er zijn verschillende interessante feiten over neuspiercings. Ten eerste is de geschiedenis van neuspiercings terug te voeren tot verschillende culturen over de hele wereld. In sommige culturen werden neuspiercings gedragen als teken van sociale status, terwijl in andere culturen ze werden gebruikt om magische krachten te symboliseren. Tegenwoordig zijn neuspiercings vooral populair vanwege hun stijlvolle en modieuze aspect.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy