Brede Armbanden

Van leer, grof, robuust en voor echte mannen. Zo zouden wij onze collectie aan brede armbanden voor heren kunnen omschrijven. Ze stralen echt iets primitiefs uit. Armbanden zijn al een lange tijd een erg gewild en trendy accessoire voor mannen, om je echt te onderscheiden van de rest, zou je de keus kunnen laten vallen op een prachtige en stoere brede armband. > Lees meer

39 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

39 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren


BREDE ARMBANDENDe brede armbanden voor heren komen in een paar verschillende kleuren leer van topkwaliteit. Denk aan mooi, strak zwart en aardse tinten bruin. De brede armbanden zijn divers qua design en passen bij vrijwel elke outfit. Je zou de armbanden eventueel kunnen afstemmen op je leren schoenen of riem. Of natuurlijk andersom! Er zijn enkele prachtige en unieke varianten, denk aan ingesneden leren motieven, gevlochten leer en brede armbanden met kralen. Mocht een trendy, hippie stijl je aanspreken dan zou je kunnen kiezen voor die laatste variant. De kralen verwerkt in de brede armbanden worden namelijk zorgvuldig gekozen en onze ontwerpers zorgen ervoor dat ze echt bij het ontwerp en de armband passen. Wil je een mooi, strak design, dan kun je gewoon kiezen uit één van de effen kleuren brede armbanden. Ook de wrap armbanden, armbanden die tweemaal om je pols gaan, zijn op dit moment erg gewild bij de mannen.

De moderne man van nu draagt graag stoere, leren en brede armbanden. Hij stelt hierbij hoge eisen aan de kwaliteit en uitvoering daarvan. Maar hij is niet de enige. Bij Lookinggoodtoday werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit aan producten en materialen. We stellen deze eisen ook aan de merken die onze armbanden vervaardigen. Een kleine greep uit onze merken: Sector, BBBrasil, Bico, Leo Marco, Innersoul en B&L steel. Deze leveren stuk voor stuk topkwaliteit en zorgen ervoor dat wij de moderne man anno nu een prachtig aanbod kunnen bieden, dit geldt niet alleen voor onze mooie brede armbanden, maar eigenlijk voor al onze sieraden en accessoires! Mannen: sla je slag, en zoek de armband die bij jou past!

CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy