Wolfraam Ringen

Bekijk onze prachtige collectie Wolfraam herenringen. Wolfraamcarbide is een uitstekend materiaal om ringen uit te vervaardigen. Het is praktisch onkrasbaar, roest niet en wordt niet dof. Ook is wolfraam een behoorlijk stuk zwaarder dan bijvoorbeeld staal of goud. Kortom met een mannenring van wolfraamcarbide heb je een ring van superieure kwaliteit. Bij Lookinggoodtoday vind je meer dan 40 soorten wolfraamcarbide ringen.

91 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren

91 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren


Wolfraamcarbide Heren RingenBekijk het ruime aanbod wolfraamcarbide Ringen voor Heren. Ze zijn mooi, zwaar, keihard, slijtvast, roesten niet, en worden niet dof. Kortom de perfecte ring voor een man.... Met trots tonen wij het door ons samengestelde assortiment van omgeveer 50 Wolfraam ringen in verschillende maten, kleuren en modellen. O.a. goud, zilver, zwart, rosé en blauw. In de maten 17mm t/m 23mm. Wil je een glanzende ring of toch liever mat? Of een combinatie hiervan? Bij LGT vind je jouw ideale herenring. Wolfraamcarbide ringen zijn de paradepaardjes uit onze collectie heren ringen. zelf zijn wij super enthousiast over onze wolfraam ringen, en gelukkig onze klanten ook! Wanneer je niet bekend bent met dit materiaal en voor het eerst een wolfraamcarbide ring besteld zul je echt verrast zijn door de hoge kwaliteit van zowel het materiaal, als de ring!

Wat is Wolfraamcarbide?

Wolfraam is een metaalsoort welke vele malen harder is dan bijvoorbeeld staal of titanium. Wolfraamcarbide bestaat uit wolfraam en koolstof en is nog veel harder dan enkel wolfraam. Zoals hierboven al aangegeven heeft wolfraamcarbide een aantal hele mooie eigenschappen om sieraden zoals heren ringen uit te vervaardigen. Wolfraamcarbide een materiaal met hoge dichtheid. Hierdoor is jouw herenring echt voelbaar zwaarder dan een herenring van staal, zilver, titanium of goud. Wolfraam heeft een hardheid van 7.5. Omdat dit je misschien niet zoveel zegt kun je het vergelijken met de hardheid van andere materialen. Zilver en goud hebben een hardheid van 2.5-3. Staal en platina hebben een hardheid van 4-4.5. En titanium heeft een hardheid van 6. Onze heren ringen worden echter niet gemaakt van wolfraam in pure vorm, maar van wolfraamcarbide. Wolfraamcarbide is een mengkristal dat bestaat uit wolfraam en koolstof. In deze samenstelling heeft het materiaal een hardheid van 9.5! Wolfraamcarbide is het meest harde materiaal wat tevens betaalbaar genoeg is om toe te passen. Enkel overtroffen door het minder betaalbare diamant en borium. Het wordt gebruikt voor o.a. kogels die kogelvesten of zelfs een tank kunnen doorboren! Gereedschappen om zachtere materalen zoals staal of titanium mee te kunnen bewerken. Als coating op remschijven van exclusieve auto's. En uiteraard voor onze prachtige collectie wolfraamcarbide ringen voor mannen.

Meer weten over wolfraam of wolfraamcarbide? Check deze wikipedia links:
Meer informatie over Wolfraam
Meer informatie over Wolfraamcarbide
Wolfraamcarbide heren ringen
Wolfraamcarbide heren ringen
Wolfraamcarbide heren ringen
Wolfraamcarbide heren ringen
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy