Stalen Ringen

Staal is tijdloos! Bijna elke man heeft wel minimaal één stalen accessoire liggen. Verbreed je collectie met onze sterke en prachtige stalen ringen. De ringen zijn van onder andere RVS en edelstaal. Al onze ringen hebben de geweldige eigenschappen van roestvrijstaal namelijk: het niet afgeven op de huid, en vrij van allergische reacties. Effen ringen, matte ringen, glanzende stalen ringen, stalen ringen met opdruk.. We zijn ervan overtuigd dat er voor elk type man een ring beschikbaar is. Look and see for yourself! > Lees meer

139 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

139 Artikelen

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren


STALEN RINGEN / RVS / EDELSTAALModern, vol met lef, sportief en toch verfijnd. Zo kun je de collectie stalen ringen voor mannen, door Lookinggoodtoday, het beste omschrijven. Bij het samenstellen van de collectie van stalen ringen hebben wij rekening gehouden met verschillende soorten en type mannen. Eén van de bekendste soorten ringen voor mannen is toch wel de zegelring. Een zegelring is authentiek en heeft iets weg van ouderwetse charme. Zo kun je, als je gaat voor luxueus, kiezen voor de prachtige stalen zegelringen met edelstenen. De zien er bijna koninklijk uit en laten je stralen. Er zijn ook zegelringen beschikbaar met verschillende soorten afbeeldingen, denk bijvoorbeeld aan kruizen, ankers en peacetekens.

De stalen ringen zijn onder andere van edelstaal of van RVS. Het mooie aan RVS is dat het niet roest, niet afgeeft op de huid en geen allergische reacties veroorzaakt. Zo heb je niet alleen een mooie stalen ring ter beschikking, maar ook eentje van topkwaliteit! Bij Lookinggoodtoday zijn we er namelijk van overtuigd dat sieraden en accessoires niet alleen met de mode mee moeten gaan, maar ook met jou. Kortom, waar jij gaat, gaat jouw prachtige stalen ring. En door het gebruik van kwalitatieve materialen zoals RVS, kun je veel langer genieten van jouw sieraden.

Voor een echt speciale ring kun je een kijkje nemen bij de stalen ringen van Mendes. De ringen van Mendes zijn uniek en zijn ook prachtig om cadeau te doen, maar je mag ze natuurlijk ook lekker zelf dragen. Wat je ook kiest, slagen doe je bij ons 100%!

CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy