Titanium Ringen

Zoek je naar een mooie, onverwoestbare ring voor mannen? Dan is een Titanium Ring waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Titanium is zeer hard, harder dan staal. Maar ook is Titanium erg licht. Zo weegt Titanium ondanks dat het veel sterker is ongeveer de helft van wat staal weegt. Bij Lookinggoodtoday vind je een ruim assortiment ringen voor heren. Kies uit vele soorten Titanium Ringen, al verkrijgbaar vanaf € 17,95!

16 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

16 Artikelen

per pagina

Van laag naar hoog sorteren


Titanium HerenringenDe laatste jaren zijn titanium sieraden flink in opmars. Er worden steeds meer soorten armbanden, horloges en ringen gemaakt van dit mooie materiaal. Vooral bij de mannen is titanium een populair materiaal. Titanium is licht, zeer sterk en bijna onkrasbaar. Spreekt zo'n onverwoestbaar sieraad jou aan? Dan is een titanium ring perfect voor jou. Omdat titanium zo vaak in de ruimtevaart wordt gebruikt is het ook een populair materiaal voor heren sieraden zoals ringen. Dit geeft het toch net even een beetje extra coolness mee! Wat ook veel mannen aanspreekt is het gewicht van titanium ringen. Ze zijn zeer licht waardoor je bijna niet voelt dat je een ring draagt. Een titanium ring in gemiddelde maat voor mannen weegt slechts 6 gram! Draag je eigenlijk nooit of bijna nooit een ring, dan is een lichtgewicht titanium ring een goede keuze.

Wat is Titanium?

Titanium is een lichte en sterke metaalsoort welke zeer geschikt is om sieraden van te maken. Het mooie van titanium of titaan is dat het zo sterk is. Sterker dan goud, zilver of staal. Maar daarnaast is het ook erg licht. Titanium mag dan wel 3x sterker zijn dan staal, het is bijna de helft van het gewicht. Titanium ringen zijn dan ook de lichtste heren ringen uit ons assortiment. Verder is titanium anti-allergeen. Roest het bijna niet dankzij het laagje titaanoxide aan de buitenkant. En valt er goed mee te werken. Deze eigenschappen zijn niet alleen goed voor sieraden zoals ringen voor mannen. Maar ook voor de ruimtevaart en luchtvaart. Zo wordt titanium veel gebruikt voor raketten en vliegtuigen.

Meer weten over Titanium? Check deze wikipedia links:
Meer informatie over Titanium
Meer informatie over het element Titanium
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy