Zegelringen

Ruim assortiment Zegelringen voor heren. Zegelringen zijn al heel lang een populair sieraad voor heren. Waar vroeger de zegelring een echte functie had is het tegenwoordig slechts ter versiering. Bij Lookinggoodtoday vind je veel verschillende modellen Zegelringen al vanaf €24,95. Kortom wanneer jij geïnteresseerd bent in een mooie Zegelring voor mannen, dan vind je vast een mooie Ring in ons assortiment.


ZegelringenIedereen heeft wel eens van een Zegelring gehoord. Zegelringen zijn vaak vierkant of langwerpig met een vlakke bovenkant. Aan de bovenkant van de ring werd van oorsprong altijd een gravure aangebracht. Op de ring zelf of op een ingelegde steen. Een zegelring wordt in Nederland traditioneel gedragen aan de ringvinger van de linkerhand. Ook zijn er landen waar de zegelring aan de rechthand word gedragen of om de pink. Het nut van een zegelring is het stempelen van een document of brief. Er wordt lak aangebracht aan het document waar de zegelring in kan worden gedrukt. Zo wordt het document verzegeld en voorzien van het familiewapen van de ringdrager. De ontvanger van het document kan zo zien dat het een officieel document betreft en dat het ongeopend is indien de zegel niet is gebroken.

Moderne Zegelringen

Tegenwoordig worden zegelringen uiteraard niet meer gebruikt om documenten mee te verzegelen. Toch is de zegelring nog steeds een populair en veelgedragen ring soort. Zo kun je tegenwoordig een zegelring dragen zonder gravure of met een gravure welke niets met een familie wapen te maken heeft. Bij Lookinggoodtoday vind je een ruim assortiment met vele soorten zegelringen. Met of zonder steen. En in diverse vormen en kleuren. Ga jij voor een gouden zegelring met rode steen of toch liever een zegelring van rvs met bijvoorbeeld een zwarte onyx steen.
CONTACT
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:30-12:00 en 13:00-17:00
ContactBel 058-7850941
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy