Lippiercings

In onze webwinkel bieden wij een breed assortiment aan lip piercings aan. Of je nu op zoek bent naar een klassieke labret piercing, of een opvallende Monroe piercing, wij hebben het allemaal! Onze piercings zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden verkocht tegen betaalbare prijzen. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte piercing voor jou! Lees verder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lippiercings voor Dames - Modern & Stijlvol

Bekijk onze collectie van lippiercings voor dames op onze webwinkel voor sieraden. Onze lippiercings zijn gemaakt van hoogwaardig metaal, zoals staal, zilver, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en vormen, van kleine studs tot opvallende staven en ringen. Onze lip piercings zijn niet alleen stijlvol en uniek, maar ook zeer comfortabel en duurzaam. Bovendien zijn onze lippiercings een leuke en betaalbare manier om je look te veranderen en te verfraaien. Bekijk onze collectie vandaag nog en laat je inspireren door onze unieke stijlen. Onze piercings met zirkonia zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en zijn versierd met glinsterende zirkonia steentjes. Deze steentjes zijn een populaire keuze voor sieraden vanwege hun glinsterende uiterlijk en de lage prijs.

Ga voor een unieke look

Lippiercings zijn een populaire manier om je uiterlijk te veranderen en te verfraaien. Lippiercings zijn populair omdat ze een leuke en betaalbare manier zijn om je persoonlijke stijl te laten zien, en ze kunnen een opvallend en uniek element toevoegen aan je uiterlijk. Bovendien zijn lippiercings ook een manier om je individualiteit te laten zien en om je te onderscheiden van anderen. Kortom, lippiercings zijn populair omdat ze een leuke en stijlvolle manier zijn om je uiterlijk te veranderen en te verfraaien. Bovendien zijn lippiercings ook leuk om te zien en voelen, en ze kunnen een gespreksonderwerp zijn als je met anderen praat.

Labret Piercing

Een labret piercing is een type piercing dat door de onderlip gaat, meestal in het midden of aan de zijkant. Het wordt vaak gezien als een klassieke vorm van lip piercing en kan worden gedragen met een klein, plat staafje of ringetje.

Monroe Piercing

Een Monroe piercing, ook wel een Madonna piercing genoemd, is een type lip piercing dat aan de bovenlip wordt gezet. Deze piercing is vernoemd naar Marilyn Monroe, die een kenmerkende schoonheidsplek had boven haar bovenlip. De piercing wordt meestal gezet aan dezelfde kant als de schoonheidsplek, en kan worden gedragen met een klein staafje of ringetje.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy