Wenkbrauwpiercings

Wenkbrauwpiercings zijn een unieke manier om je look te veranderen en zijn steeds populairder. Bij onze webwinkel bieden we een ruime selectie wenkbrauwpiercings aan gemaakt van hoogwaardig edelstaal, zodat je je outfit kunt upgraden met een stijlvolle wenkbrauwpiercing! Lees verder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

WENKBRAUWPIERCINGS

Wenkbrauwpiercings zijn een populaire keuze onder dames die op zoek zijn naar een unieke manier om hun uiterlijk te veranderen. Deze piercings worden geplaatst in de wenkbrauw, wat een geweldige manier is om het gezicht te accentueren en te laten opvallen. Er zijn verschillende soorten wenkbrauwpiercings beschikbaar, waaronder studs en staven. Studs zijn kleine, ronde piercings die vaak zijn bezet met edelstenen, zoals zirkonia, terwijl staven lange, rechthoekige piercings zijn die meestal gemaakt zijn van edelstaal. Wenkbrauwpiercings zijn gemakkelijk te onderhouden en te verzorgen, en ze zijn ook veilig wanneer ze worden geplaatst door een professionele piercer. Bovendien zijn ze een geweldige manier om je individuele stijl te laten zien en te laten opvallen in de menigte. Of je nu op zoek bent naar een subtiele touch of een opvallend statement, er is zeker een wenkbrauwpiercing die bij je past. Bekijk ons aanbod op onze webwinkel en vind de perfecte piercing voor jou!

SOORTEN WENKBRAUWPIERCINGS

Er zijn verschillende soorten wenkbrauwpiercings beschikbaar, waaronder studs en staven. Studs zijn kleine, ronde piercings die vaak zijn bezet met edelstenen, zoals zirkonia, terwijl staven lange, rechthoekige piercings zijn die meestal gemaakt zijn van edelstaal. Sommige populair modellen van wenkbrauwpiercings zijn bijvoorbeeld de barbell, de curved barbell, de crescent en de captive bead ring. De barbell is een staafpiercing met aan beide uiteinden een klein, rond gewichtje, terwijl de curved barbell een gebogen variant van de barbell is. De crescent is een halve maanvormige piercing die wordt geplaatst in de wenkbrauwboog, en de captive bead ring is een ringvormige piercing met een klein, rond gewichtje dat "gevangen" wordt tussen de uiteinden van de ring. Er zijn ook verschillende soorten edelmetalen beschikbaar voor wenkbrauwpiercings, zoals staal en titanium. Staal is een populair materiaal omdat het sterk en duurzaam is, terwijl titanium een hypoallergeen alternatief is dat geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Accentueer je gezicht

Wenkbrauw piercings zijn een geweldige manier om het gezicht te accentueren en te laten opvallen. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde gebieden van het gezicht te benadrukken, zoals de ogen of de wenkbrauwen, en ze kunnen ook worden gebruikt om het gezicht optisch te veranderen of te corrigeren. Ook zijn wenkbrauwpiercings een geweldige manier om te laten zien dat je een pionier bent en dat je niet bang bent om buiten de norm te treden. Ze kunnen helpen om je zelfvertrouwen te versterken en om je te laten opvallen in een wereld waar iedereen op zoek is naar manieren om zichzelf te onderscheiden. Dus als je op zoek bent naar een manier om je individuele stijl te laten zien en om het gezicht te accentueren, dan is een wenkbrauwpiercing misschien wel iets voor jou!

Stijltip

Een goede stijltip voor je wenkbrauwpiercing is om te kiezen voor een stijl die bij je persoonlijkheid en stijl past. Als je bijvoorbeeld van opvallende accessoires houdt, dan kun je kiezen voor een wenkbrauwpiercing met een opvallende edelsteen, zoals een zirkonia. Dit zal je piercing laten opvallen en zal zeker indruk maken op anderen. Als je eerder van subtielere stijlen houdt, dan kun je kiezen voor een wenkbrauwpiercing met een kleinere edelsteen of zelfs een staafpiercing zonder edelsteen. Dit zal je piercing laten opvallen zonder te overweldigend te zijn, en het zal een geweldige manier zijn om je persoonlijke stijl te laten zien.
CONTACT
Wij streven ernaar om alle mails op werkdagen tot 16:00 te beantwoorden
ContactContactformulier / Mail
NIEUWSBRIEF
Meld je aan voor de nieuwsbrief en profiteer van vele speciale acties
CONTACT
FacebookFacebook TwitterTwitter InstagramInstagram YouTubeYouTube

Algemene voorwaarden | Privacy